Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

A Pepperl+Fuchs optikai azonosítórendszerei jelentősen hozzájárulnak az automatizálási technológia kulcsfontosságú szempontjainak, például a folyamatok maximális megbízhatóságának és az üzem rendelkezésre állásának biztosításához. Akár a gyártásról, akár a logisztikáról van szó, ezek az optikai azonosítórendszerek gyorsan hozzáigazíthatók bármilyen alkalmazási környezethez, és még extrém körülmények között is megbízható teljesítményt biztosítanak.

Optikai azonosítási portfóliónk telepíthető olvasók és kézi egységek széles választékát kínálja. Olvasóink nem csak az összes általánosan használt egy- és kétdimenziós kódot támogatják, de nagy sebességű és magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz is kínálunk megoldásokat.

A „Vision Configurator”kezelőszoftver segítségével számos paramétertegyetlen kattintással konfigurálhat. Ennek köszönhetően gyorsan elvégezheti az optikai azonosítóeszközök beállításainak finomhangolását.


Optikai azonosítás áttekintése


Optikai azonosítás

A 2D kódolvasóktól a kézi készülékeken át a vonalkódolvasókig és a speciális megoldásokig – találja meg az ideális megoldást optikai azonosítási feladatához.