Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

High Temperature Identification System

A Pepperl+Fuchs robusztus ipari azonosítórendszereket kínál gyártási környezetek és folyamatok széles köréhez. A magas hőmérsékleten használható azonosítórendszer legfeljebb 500 °C hőmérsékletig használható.

A vonalkódokat vagy RFID-címkéket használó azonosítórendszereket számos termék automatizált gyártásához használják. Bizonyos gyártási műveleteknél, például szárítás, ragasztóanyagok kikeményítése és a festési műveletek során magas hőmérsékletek fordulnak elő.

Ezek a gyártási lépések komoly követelményeket támasztanak az RFID-címkékkel és vonalkódokkal szemben. Bizonyos alkalmazásokban, ha a címke újra felhasználható, előnyben részesíthető az RFID-megoldás.

Bizonyos alkalmazások esetén a vonalkód- és RFID-címkéknektöbb száz fokos hőmérséklet-ingadozásoknak kell ellenállniuk. Bizonyos hőmérséklet-kiugrások esetén az RFID-címkében lévő elektronikus alkatrészek vagy elemek nem képesek ellenállni az ilyen típusú alkalmazásnak.

Az OIT magas hőmérsékletekhez tervezett rendszer egy kétdimenziós kódot alkalmazó, közvetlen alkatrészjelöléssel ellátott megoldás, amely a termék állandó részévé válik. Az alkalmazott szimbólum lehet ipari szabványú, ismert adatmátrix-kód vagy egyedi tervezésű (és ezért biztonságosabb is). Az ECC200 adatmátrix-szabványok használatával az adatok redundánsak, és így hibatűrők is lehetnek. A szennyeződés vagy a festék nem befolyásolja az olvashatóságot, mert a kontraszt a beépített infravörös megvilágítás segítségével optimalizálható.


Jellemzők:

  • 500 °C hőmérsékletig hőálló kódlapok
  • Ideális festőműhelyekbe, pékségekbe és egyéb magas hőmérsékletű helyekhez
  • Lehetővé teszi a konzisztens azonosítást a teljes gyártási folyamat során
  • Egyszerű csatlakozás az összes általános vezérlőhöz
  • Akár 1 millió objektum azonosítása
  • Egyszerű beállítás
  • Egy darabból álló ház, nincs további alkatrész


Hőálló azonosítórendszer kódlappal
Optikai azonosítás

A 2D kódolvasóktól a kézi készülékeken át a vonalkódolvasókig és a speciális megoldásokig – találja meg az ideális megoldást optikai azonosítási feladatához.