Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Elfogadott szabvány a folyamatautomatizálás területén

A H1 FOUNDATION Fieldbus (FF H1) biztosítja a tápellátást és digitálisan továbbítja a kommunikációt a gazdarendszerek, például a DCS vagy a PLC és a terepi eszközök között. Az állapotinformációk és a vezérlőparancsok akár 31 résztvevő között továbbíthatók, akik ugyanahhoz a kábelhez csatlakoznak. A terepi busz jóval több egyszerű folyamatvezérlésnél. A terepi busz technológia lehetővé teszi a távoli konfigurációt, az eszközkezelést és a proaktív karbantartást.

A FieldConnex® a megfelelő rendszer a terepi eszközök adatainak DCS-be történő védelmére és integrálására. Egyszerű kivitelének köszönhetően a megbízható alkatrészek garantálják az egyszerű használatot és a tartósságot. A többféle választható robbanásvédelmi koncepciónak köszönhetően a technológia alapvetőnek számít a telepítés, az üzembe helyezés és a megbízható működés során.

Az FF H1 megfelel az IEC 61158-2 szabványnak. A Fieldbus Foundation irányító testületként iránymutatásokat és meghatározásokat ad ki, és biztosítja az eszközök interoperabilitását. A testületben minden érdekelt képviselteti magát, köztük az üzemeltetők, a beszállítók, a vállalkozók és a DCS-szállítók.A döntéshozataltól a tervezésig, a telepítésig, az üzembe helyezésig, valamint a működtetésig és karbantartásig: Fedezze fel, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a terepi busz infrastruktúrából ...