Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

PROFIBUS PA

A PROFIBUS PA a népszerű PROFIBUS protokollcsalád része. Az adatformátumok megegyeznek a PROFIBUS DP-vel, így az eszközök zökkenőmentesen és átlátható módon integrálhatók mindkét hálózatba.

A PROFIBUS PA egy, az IEC 61158-2 szabványnak megfelelő terepi busz, amely biztosítja a tápellátást és digitálisan továbbítja a kommunikációs jeleket a gazdarendszerek, például a DCS vagy a PLC és a terepi műszerek között. Az állapotinformációk és a vezérlési parancsok továbbítása digitálisan történik a master és legfeljebb 31 résztvevő között, amelyek ugyanahhoz a kábelhez csatlakoznak. A PROFIBUS nem csupán egyszerű folyamatvezérlés. A PROFIBUS segítségével a távoli konfiguráció, az eszközkezelés, a proaktív karbantartás egyaránt lehetséges.

A FieldConnex® a megfelelő választás az adatok PROFIBUS PA, illetve DP-Master rendszerbe történő integrálásához. A tervezés egyszerűsége miatt a megbízható alkatrészek egyszerű használatot és tartósságot biztosítanak. A választható robbanásvédelmi koncepciók ideális feltételeket teremtenek a telepítéshez, az üzembe helyezéshez és a megbízható működéshez.

A PROFIBUS International egy irányító testület, amely irányelveket és definíciókat ad ki, és biztosítja az eszközök interoperabilitását. Az összes résztvevő partner, mint például az üzemüzemeltetők, a beszállítók, a vállalkozók és a DCS-szállítók képviseltetik magukat.


A döntéshozataltól a tervezésig, a telepítésig, az üzembe helyezésig, valamint a működtetésig és karbantartásig: Fedezze fel, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a terepi busz infrastruktúrából ...