Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Az érzékeny gépalkatrészek, például a drága optikák és precíziós szerszámok károkkal szembeni védelméhez igen pontos területfigyelés szükséges. A SmartRunner érzékelő speciálisan erre a feladatra van optimalizálva, és akár kis méretű vagy átlátszó akadályokat is képes észlelni. A képalkotó érzékelő a SmartRunner technológián alapul, amely elsőként kombinálja a bevált fényszekció módszert egy 2-D-s képalkotó érzékelővel és LED-világítással. Az érzékelőt egyszerűen lehet paraméterezni. A felhasználó betaníthatja a hátteret, szükség esetén, az egyéb paraméterek, mint az érzékelési tartomány a Data Matrix vezérlőkódokkal állítható be, számítógép használata nélkül. A vizuális érzékelő megbízhatóan észlel minden hibát a meghatározott érzékelési tartományban, még a tükröződő felület miatt nehezen észlelhető tárgyakat is. Ezekben az esetekben a tárgy és a háttérben lévő lézervonalak párhuzamos észlelése biztosítja a tárgyak megbízható érzékelését. A SmartRunner érzékelő egyetlen házba épített jeladókból és vevőegységekből áll, és gyorsan, egyszerűen beigazítható az olyan természetes tárgyakhoz, mint például a falak. Többé nincs szükség további illesztésre és kábelezésre.

 

A SmartRunner Detector érzékelő alkalmazások széles köréhez használható, például:

Területfigyelés érzékeny gépalkatrészek védelme érdekében

A SmartRunner érzékelőt úgy alakították ki, hogy felügyelje az érzékeny gépterületeket és leállítsa a gépet, ha idegen tárgy lép be az észlelési területre. A meghibásodások és a drága gépjavítások már a múlt.

Hozzáférés felügyelete

Ebben az alkalmazásában a SmartRunner érzékelő azt ellenőrzi, hogy a dolgozó a megfelelő dobozból vette-e el az árut. A SmartRunner érzékelő beépíthető pick-by-light (fényjelzéses felvevő) rendszerekbe is.

 


Ismerje meg a SmartRunner optikai szekcióérzékelőket, amelyek az optikai szekcióérzékelő technológia és az integrált LED-lámpákkal ellátott kétdimenziós képfeldolgozó érzékelő (vision sensor) egyedi kombinációját nyújtják…