Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Moduláris, helyszínen karbantartható HMI rendszerek az élettudományi alkalmazásokhoz, egészen Zóna 1/21 és Divízió 2 területig

Az innovatív VisuNet GXPkompakt, moduláris kialakítást kínál, amely egyszerű beállítást és karbantartást tesz lehetővé. A GXP rendszer három fő összetevőből áll, amelyek a helyszínen cserélhetők: kijelző, tápegység és számítógépes egység (PC vagy RM). A rozsdamentes acél házzal rendelkező GXP-összetevők ellenállnak az élettudományi ágazatban általában megtalálható alkalmazott vegyszernek és tisztítószernek – és a GXP az iparág legkönnyebb RM-je a Zóna 1/21 és Divízió 2 élettudományi alkalmazásokhoz.


Jellemző felhasználási területek

A VisuNet GXP sorozatot az élettudományi alkalmazásokhoz tervezték. A downstream feldolgozásban az aromákat és az illatokat újratöltik vagy keverik. A VisuNet GXP támogatja az alkalmazottakat például ezen eljárások manuális lépésében. Mivel Zóna 1/21 területig robbanásveszélyes helyekre is tanúsítva van, ezért tökéletes megoldás olyan helyeken, ahol robbanásveszélyes anyagokat dekantálnak. Ismerje meg a VisuNet GXP sorozat előnyeit az ehhez hasonló felhasználási területeken. 

Konfigurálja saját VisuNet GXP rendszerét!

VisuNet GXP

Tudjon meg többet erről a moduláris, kis súlyú megoldásról!

Frissítési szolgáltatás

A Pepperl+Fuchs vékonykliens-szoftver felhasználójaként érdemes igénybe vennie új szolgáltatásunkat.

Feliratkozás

Azonnal értesítjük Önt, amint rendelkezésre áll az új szoftverfrissítés!