Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Pozícióirányított képalkotás (PGV, safePGV)

Automatikus irányítású járművek (AGV) vezérlésének továbbfejlesztése adatmátrix technológiával

Az igen nagy mennyiségű digitális információt egyetlen postabélyeg méretű ábrába sűrítő adatmátrix kódokat látszólag végtelen számú kereskedelmi és fogyasztói területen alkalmazzák. Az ipari automatizáláson belüli hasznosításukra kínálkozó összes lehetőség azonban csak most kezd ismertté válni. Ezen erőteljes technológia hagyományos AGV-vezérlőbe integrálásával az anyagkezelés egészen új szintre emelhető.

A Pepperl+Fuchs PGV a világ első adatmátrix alapú pozíció-nyomonkövető és vezérlőrendszere. Amellett, hogy a speciális ipari 2-D kamerát használó PGV végigvezeti a hordozókat azok kódolt vagy színes pályáján, az indulások, leállások, megállások és fordulatok kezdeményezéséhez teljes azonosítási megoldást kínál, a hordozók milliméternél is kisebb pontossággal való pozicionálását lehetővé tévő abszolút kódoló rendszerrel. A rendszer rendkívül ellenálló a szennyeződésekkel, a kopással és a környezeti fényinterferenciával szemben, így maximális üzemidőt és a rendszer maximális rendelkezésre állását biztosítja.

Utolérhetetlen biztonság!
A PXV pozicionáló rendszer biztonságos változatban is elérhető: A safePGV most először egyetlen érzékelő alkalmazásával nyújt a SIL 3/PL e szintnek megfelelő biztonságos abszolút pozicionálást.


Előnyök:

  • Rugalmas navigáció a speciális két színű adatmátrix kódszalaggal vagy az adatmátrix címkékkel
  • Biztonságos és megbízható navigáció még sérült adatmátrix kódok esetén is a nagy, 120 x 80 mm-es leolvasóablaknak köszönhetően
  • Kompakt háza révén a legkisebb automatikus irányítású járművekben (AGV) is használható
  • Egyszerű plug-and-play telepítés és üzembe helyezés
  • PROFINET PROFIsafe protokoll a bármilyen vezérlőpanelbe való rugalmas integrációért

Funkcionális Biztonság Központ a Pepperl+Fuchs-nál

Több száz SIL/PL értékeléssel ellátott termék, ingyenes eszközök és prospektusok egy helyen: a „Funkcionális Biztonság Központ” a legjobb kiindulópont biztonsági funkciók kivitelezésekor.

A safePXV és a safePGV abszolút pozicionáló rendszerek

Az új abszolút pozicionáló safePXV és safePGV rendszerek most először egyetlen érzékelő alkalmazásával érik el a „SIL 3/ PL e” biztonsági szintet …