Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Rakománykezelés

A rakományok felvétele, rögzítése és szállítása során az automatikus irányítású járművek (AGV-k) sokféle információt igényelnek a biztonságos és zökkenőmentes folyamatok biztosítása érdekében. Először is az automatizált járműnek pontosan kell dokkolnia a megfelelő transzferállomáson. Ki- és bepakolásnál biztosítani kell a szállítóeszközök megbízható érzékelését és helyes pozicionálását. A rakományazonosítás akkor is kihívást jelenthet, ha például egyszerre több objektumot is észlelni kell, vagy az AGV-re szerelt robotot pontosan kell irányítani.

A dokkolástól a rakományérzékelésen és -pozicionáláson át a rakományazonosításig a Pepperl+Fuchs kompakt és strapabíró érzékelők széles választékát kínálja, amelyek ideálisak az automatikus irányítású járművekben való használatra. Az érintésmentes technológiák például biztonságos anyagmozgatást biztosítanak, míg a nagy teljesítményű azonosítórendszerek megbízhatóan azonosítják a szállítójárműveket még mostoha körülmények között is.


Discover our load handling solutions for your AGV in an interactive way!
Solutions for Docking


Solutions for Load Positioning and Detection


Solutions for Load Identification


Navigáció és irányítás

Az automatikus irányítású járművek megbízható navigálásához nagy teljesítményű technológiákra van szükség. Fedezze fel navigációs és irányítási megoldásainkat!

Környezetérzékelés

Az AGV-knek pontosan kell észlelniük a környezetüket, hogy kizárható legyen az emberekkel és tárgyakkal való ütközés. Találja meg a környezetérzékeléshez megfelelő termékeket!