Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Vezérlőegységek (Ex e)

Az akár négy kezelőelemmel felszerelhető, sokoldalú vezérlőegységek zord vagy robbanásveszélyes környezetekben elhelyezett elektromos áramkörök és berendezések működtetéséhez és ellenőrzéséhez használhatók.

Vezérlési funkciók egész sora áll rendelkezésre, például nyomógombok, LED visszajelző lámpák, vezérlőkapcsolók, potenciométerek, ampermérők. Három terméksorozat áll rendelkezésre az Ex e és az Ex tb robbanásvédelmi típusokban.

A megfelelő szivárgás elleni védelem és a környezeti hőmérséklet-tartományok, illetve a tartós anyagokból (például üvegszál-erősítéses poliészter GRP, elektropolírozott rozsdamentes acél és poliamid) készült tokozások biztosítják a biztonságos és hosszú távú működést.Rövid termékválasztási útmutató elektromos robbanásvédelmi berendezésekhez

Tegyen szert elektromos robbanásvédelmi berendezésekkel kapcsolatos rövid termékválasztási útmutatónk ingyenes pdf verziójára. Ez teljes portfóliónkról átfogó áttekintést nyújt.

Európán belül leadott rendelés esetén személyre szabott Ex e kapcsolódoboza vagy helyi kiértékelőegységemár öt napon belül készen áll a szállításra!

Rivaldafény: Hat kérdés Herbert Schoberhez

A Pepperl+Fuchs robbanásveszélyes területeken használható testreszabott vezérlőegységekkel, kapcsolódobozokkal és leválasztó kapcsolókkal látja el ügyfeleit, tanúsítvánnyal együtt, mindössze öt nap átfutással. Herbert Schober további részleteket is elárul az elektromos robbanásvédelmi berendezésekből álló portfólió említett részéről.