Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Kapcsoló- és csatlakozódobozok (Ex e, Ex i, Ex op)

A Pepperl+Fuchs robbanásveszélyes területeken lévő jel- és áramelosztó hálózatokhoz kifejlesztett kapcsolódobozok és csatlakozódobozok széles választékát kínálja. Rendelkeznek a legújabb ATEX irányelv és más nemzetközi szabványok szerint kiállított tanúsítvánnyal. Többek között az alábbi robbanásvédelmi típusok szerepelnek kínálatunkban: Ex e, Ex ia, Ex tb, Ex tD és Ex op pr.

Számos különböző tokozatméret és anyag áll rendelkezésre, például üvegszállal megerősített poliészter (GRP), elektropolírozott rozsdamentes acél és alumínium. Kapcsoló- és csatlakozódobozaink megbízható működést garantálnak még nagyon zord körülmények között, valamint a fokozott higiéniai követelményeket támasztó helyeken is. Kiváló minőségű, robusztus, tartós és a magas hőmérsékletnek ellenálló anyagok. A különböző kapocs- és tömszelencetípusok, valamint a tartozékok széles választéka lehetővé teszi a felhasználó igényeihez igazodó kialakítást, amely optimális megoldást garantál bármilyen alkalmazás által támasztott követelményekhez. A kapcsolódobozok és csatlakozódobozok megfelelő szivárgás elleni védelemmel rendelkeznek, valamint széles környezeti hőmérsékleti tartományokkal szembeni ellenállást biztosítanak. Egyedi szerkezeti sajátosságok könnyítik meg a telepítést és a karbantartást.Kapcsolódobozok


Rövid termékválasztási útmutató elektromos robbanásvédelmi berendezésekhez

Tegyen szert elektromos robbanásvédelmi berendezésekkel kapcsolatos rövid termékválasztási útmutatónk ingyenes pdf verziójára. Ez teljes portfóliónkról átfogó áttekintést nyújt.

Használja online eszközünket egyedi kapcsolódobozának gyors konfigurálásához.

Egy munkanapon belül megkeressük ajánlatunkkal!

Európán belül leadott rendelés esetén személyre szabott Ex e kapcsolódoboza vagy helyi kiértékelőegységemár öt napon belül készen áll a szállításra!