Serviceline
Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Kapcsoló- és csatlakozódobozok (Ex e, Ex i, Ex op)

A Pepperl+Fuchs robbanásveszélyes területeken lévő jel- és áramelosztó hálózatokhoz kifejlesztett kapcsolódobozok és csatlakozódobozok széles választékát kínálja. Rendelkeznek a legújabb ATEX irányelv és más nemzetközi szabványok szerint kiállított tanúsítvánnyal. Többek között az alábbi robbanásvédelmi típusok szerepelnek kínálatunkban: Ex e, Ex ia, Ex tb, és Ex op pr.

A számos különböző méret és anyag, mint például az üvegszállal megerősített poliészter (GRP) és az elektropolírozott rozsdamentes acél, megbízható működést garantál még nagyon zord körülmények között, valamint a fokozott higiéniai követelményeket támasztó helyeken is. Kiváló minőségű, robusztus, tartós és a magas hőmérsékletnek ellenálló anyagok. A különböző kapocs- és tömszelencetípusok, valamint a tartozékok széles választéka lehetővé teszi a felhasználó igényeihez igazodó kialakítást, amely optimális megoldást garantál bármilyen alkalmazás által támasztott követelményekhez. A kapcsolódobozok és csatlakozódobozok megfelelő szivárgás elleni védelemmel rendelkeznek, valamint széles környezeti hőmérsékleti tartományokkal szembeni ellenállást biztosítanak. Egyedi szerkezeti sajátosságok könnyítik meg a telepítést és a karbantartást.Kapcsolódoboz-konfigurátor

Használja online eszközünket egyedi kapcsolódobozának gyors konfigurálásához.

Egy munkanapon belül megkeressük ajánlatunkkal!

5 napon belül készen áll a szállításra: Személyre szabott kapcsolódobozok és kiértékelőegységek

Európán belül leadott rendelés esetén személyre szabott Ex e kapcsolódoboza vagy helyi kiértékelőegységemár öt napon belül készen áll a szállításra!