Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Jelzőberendezések és egyéb termékek (Ex d, Ex e)

A robbanásveszélyes területekhez tervezett termékek és megoldások vezető gyártójaként a Pepperl+Fuchs olyan nagy teljesítményű jelzőtermékek átfogó választékát nyújtja, amelyek számos iparághoz és alkalmazáshoz megfelelők. Az akusztikus, vizuális és kombinált eszközökből, valamint tűzjelző berendezésekből álló választék világszerte tanúsítva van a gázt és port tartalmazó robbanásveszélyes területeken való használatra. A fény- és hangerővel kapcsolatos opciók széles választéka révén könnyen megtalálható az adott alkalmazáshoz megfelelő megoldás. A jelzőkészülékek korrózióálló alumíniumból vagy üvegszállal megerősített poliészter (GRP) anyagból készülnek, így ideálisak a legnagyobb igénybevételt jelentő ipari környezetekben való használatra. Falra, mennyezetre és padlóra szerelhetők, így biztosítható a projektnek legmegfelelőbb helyen való telepítés.

A jelzőberendezésekből álló portfóliót elektronikus földelőrendszerünk egészíti ki, amely a mobil eszközök földelésére szolgál.

Tegye fel kérdéseit szakértőinknek, és találja meg az alkalmazásához megfelelő megoldást!Rövid termékválasztási útmutató elektromos robbanásvédelmi berendezésekhez

Tegyen szert elektromos robbanásvédelmi berendezésekkel kapcsolatos rövid termékválasztási útmutatónk ingyenes pdf verziójára. Ez teljes portfóliónkról átfogó áttekintést nyújt.