Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Az EJB és GUB sorozat tűzbiztos tokozásai alapul szolgálnak a robbanásveszélyes területeken elhelyezhető vezérlési és elosztási megoldások tervezéséhez, a kisméretű kapcsolódobozoktól kezdve, a vezérlőállomásokon keresztül egészen a komplex gépgyártási és kiemelt jelentőségű alkalmazásokhoz szükséges, kifinomult vezérlő- és elosztópanelekig.

Az Ex d és Ex tb robbanásvédelmi típusok lehetővé teszik a nem veszélyes környezetekhez tervezett műszerek használatát gáz- vagy porrobbanás veszélyes területeken, valamint nagy igénybevételt jelentő vagy korrozív környezetekben.

Változatos vezérlési funkciókat lefedő, megfelelő tanúsítványokkal rendelkező kezelőelemek építhetők be. Így a felhasználók élvezhetik a kritikus ipari alkalmazásokban alkalmazható elektromos vagy folyamatautomatizálási funkciók rendkívüli sokféleségével járó előnyöket. Az S* sorozat változatos műszerszekrényei kisméretű elektromos készülékek vagy jelátalakítók robbanásvédett működtetéséhez használhatók.Rövid termékválasztási útmutató elektromos robbanásvédelmi berendezésekhez

Tegyen szert elektromos robbanásvédelmi berendezésekkel kapcsolatos rövid termékválasztási útmutatónk ingyenes pdf verziójára. Ez teljes portfóliónkról átfogó áttekintést nyújt.