Serviceline
Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Vezérlőközpontok (Ex e)

Több, robbanásveszélyes területen elhelyezett elektromos áramkör és gép hatékony működtetéséhez és felügyeletéhez a vezérlőközpontok testre szabhatók, hogy pontosan megfeleljenek az alkalmazás követelményeinek.

Két vezérlőközpont terméksorozat áll rendelkezésre az Ex e, Ex ib és Ex tb robbanásvédelmi típusoknak megfelelő tanúsítvánnyal. Akár 81, változatos vezérlőfunkciókat lefedő kezelőelem építhető be egyetlen vezérlőközpontba a szekrény méretétől és a sorozat típusától függően.

Amegfelelő behatások elleni védelem és a környezeti hőmérséklet-tartományok, illetve az olyan tartós anyagokból készülő szekrények, mint az üvegszál-erősítésű poliészter (GRP) és az elektropolírozott rozsdamentes acél megbízható működést garantálnak még nagyon zord körülmények között, valamint a fokozott higiéniai követelményeket támasztó helyeken is.

 Quick Selection Guide for Electrical Explosion Protection Equipment

Get a free PDF copy of our Quick Select Product Guide for Electrical Explosion Protection Equipment. It offers you a comprehensive overview of our entire portfolio.