Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Alkalmazások és iparágak


Az induktív érzékelőket különböző alkalmazásokban és iparágakban alkalmazzák, esetenként speciális kivitelben. 

Az alábbiakban a speciális érzékelőkről és a lehetséges alkalmazási területekről és iparágakról talál információkat.


Feldolgozóipar

Az induktív érzékelőket a feldolgozóiparban használják, pl. lineáris szelepek vagy hagyományos közelítésérzékelők részegységeként.

További információk:
Érzékelőtechnológia az automatizált feldolgozóüzemek számára


Mozgó berendezések

Az induktív érzékelőket gyakran használják járművekben, azaz mobil berendezésekben olyan feladatokra, mint például a forgókarok, a megfogók vagy a billenő rakfelületek helyzetellenőrzése vagy végállás-felügyelete.

További információk:
Haszongépjárművek érzékelői


Szélturbinák

A szélturbinák esetében számos ellenőrzési és felügyeleti információra van szükség.  Az induktív érzékelőket számos méretben és változatban használják a lapátszögállító gyűrű, a hajtó fogaskerekek és a szervizcsörlő mozgásának érzékelésére.

További információk:
Érzékelők megújuló energiaforrások számára


Raktározás és anyagmozgatás

A raktározásban és anyagmozgatásban induktív érzékelőket használnak az emelőkarok végleges helyzetének ellenőrzésére. Hasonlóképpen használhatók az automatikus vezérlésű szállítórendszerekben a véghelyzet érzékelésére vagy az anyagmozgató berendezések esetén a villatoldás ellenőrzésére (helyzetfigyelésre).

További információk:
Érzékelők a raktározási és az anyagmozgatási iparág számára


Csomagolástechnikai ipar

A csomagolástechnikai iparon kívül számos követelmény létezik a gyógyszeriparban, a kozmetikai iparban, az élelmiszeriparban és a fogyasztási cikkek ágazatában.  Ezen iparágak számára megfelelő induktív érzékelők állnak rendelkezésre a gépek vezérléséhez.

További információk:
Érzékelők a csomagolástechnikai iparág számára


Nyomdaipar

A nyomdaiparban az olyan feladatokhoz, mint például a pozícióérzékelés a webes nyomtatás során vagy a végállás-érzékelés a lyukasztás során stb. induktív érzékelőket használnak.

További információk:
Érzékelők a nyomtatási és papíripar számára

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

Tekintse meg a Pepperl+Fuchs induktív érzékelőinek választékát.