Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Relékimenettel rendelkező érzékelők

Relékimenettel rendelkező érzékelők


Egyes érzékelők relékimenettel rendelkeznek. A maximális kapcsolási teljesítmény és az elektromos bekötés megtalálható az egyes érzékelők műszaki adatai között.

A mechanikai élettartamra vonatkozó információk különösen érdekesek ebben a verzióban. Ez a terheletlen reléérintkező kapcsolási ciklusainak számát jelenti. Ez az érték alacsony elektromos érintkezési terhelés esetén is elérhető. Az érték az érintkezők névleges terhelésével az elektromos élettartam megadott értékére csökken. Az élettartamértékek a meghibásodások közötti átlagos időtartamot jelölik (MTBF = meghibásodások közötti átlagos működési idő).


Alkalmazás

A relékimenettel rendelkező érzékelőket akkor használják, ha nagy terhelési áramra van szükség, és/vagy ha galvanikus szigetelésre van szükség az érzékelő áramköre és a terhelési áramkör között. Mivel a relé érintkezőit mindig mozgó tömegek kísérik, a maximális kapcsolási frekvencia másodpercenként néhány kapcsolási ciklusra korlátozódik. Ez a reléérintkezőkkel rendelkező érzékelők használatát a statikusabb alkalmazásokra korlátozza.

Érzékelő csatlakoztatása – Példa

Változatok

A relékimenettel rendelkező érzékelőket a Pepperl+Fuchs rendelési megnevezés harmadik blokkjában R jellel jelölik.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

Tekintse meg a Pepperl+Fuchs induktív érzékelőinek választékát.